EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022*

7.13

The Red Cross First Aid app gives you information about BHV and First Aid.
Download APK
4/5 Votes: 3,262
Developer
Het Nederlandse Rode Kruis
Updated
August 22, 2022
Version
7.13
Requirements
4.4 And Up
Get it on
Google Play

Report this app

Description

090220231675963241

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022*

Introductie
Kun jij EHBO verlenen? Jaarlijks raken 7,6 miljoen mensen gewond. Met de vernieuwde EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis heb je altijd betrouwbare informatie over hoe je bij deze ongevallen handelt. Of het nu gaat om een tekenbeet, epilepsie of hyperventilatie, de app vertelt je wat je moet doen.

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022* apk mod new

Met de officiële EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis ben je altijd voorbereid op ongevallen en hoef je in geval van nood niet ver te zoeken voor betrouwbare informatie. Obtain de app nu!

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022* apk mod 2022

Waarom kies je voor de EHBO-app van het Rode Kruis?
🔴 Officiële app van het Nederlandse Rode Kruis
🔴 Informatie bij meer dan Eighty veelvoorkomende EHBO-situaties
🔴 Handig bij bijna alle ongevallen, van tekenbeten tot snijwonden
🔴 Betrouwbare en actuele informatie
🔴 Eenvoudige instructies volgens de officiële richtlijnen
🔴 Geeft snel de juiste informatie, ook bij nood of paniek
🔴 Gesproken instructies bij o.a bewusteloosheid, reanimeren en brandwonden
🔴 Zoekfunctie om specifieke letsels snel te vinden
🔴 Persoonlijke inbox met speciaal voor jou geselecteerd EHBO-nieuws
🔴 Met hyperlink naar webshop van het Rode Kruis voor producten en cursussen

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022* free up

Nieuw
Nieuw: De EHBO-app is nu slimmer dan ooit. Vertel ons welk profiel het beste bij je previous en wij zorgen dat de EHBO-tips daarop aansluiten.
Daarnaast is de EHBO-app nog verder geoptimaliseerd voor de nieuwste telefoons.

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022* apk mod

Obtain de app nu om alle nieuwe options te ontdekken!

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022* mod apk

Veelvoorkomende EHBO-situaties
De app biedt hulp bij de meest voorkomende EHBO-situaties. Er zijn gesproken instructies bij ernstige situaties zoals bewusteloosheid, brandwonden en reanimeren. Daarnaast vind je geschreven instructies over meer dan Eighty situaties waarbij EHBO noodzakelijk is, zoals (snij)wonden, kneuzingen, insectensteken, allergische reacties, hyperventilatie, epilepsie en paniekaanvallen.

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022* apk

Welke ongevallen? Geen ziekenhuis of 112, wel EHBO
De app is vooral bedoeld voor ongevallen waarbij niet direct medische hulp van een arts nodig is, maar waarbij het wel noodzakelijk is om zelf eerste hulp te verlenen. De app geeft je daarbij de informatie die je nodig hebt. Wat doe je bijvoorbeeld na touch met de haartjes van de eikenprocessierups of met de sappen van de berenklauw? Wat doe je met een splinter of met een bloedneus?

EHBO-app – Rode Kruis Mod Apk New 2022*

In line with ongeval of situatie geven we aan hoe je de situatie herkent. Daarna leggen we in overzichtelijke stappen uit wat je zelf kan doen. Uiteraard geven we ook aan wanneer het verstandig is om toch touch op te nemen met de huisarts of de huisartsenpost, of om 112 te bellen.

Hulp bij reanimatie
Voor reanimatie biedt de app een gesproken instructie. In twaalf duidelijke stappen begeleidt de app je bij het reanimeren. Hiermee kun je in een stressvolle situatie proper medisch handelen. De instructie kan op elk second gepauzeerd wordt. Ook is het mogelijk om vanuit het instructiemenu direct 112 te bellen.

Ook voor bewusteloosheid, hevige bloedingen, brandwonden, vergiftiging en ernstige verslikking is er een gesproken instructie met duidelijke stappen en de mogelijkheid om direct 112 te bellen.

Let op: De app geeft niet aan waar AED’s hangen.

EHBO-producten en cursussen
In de app vind je een hyperlink naar de webshop van het Nederlandse Rode Kruis. We hebben onder andere verschillende EHBO-sets en -koffers, lesboeken en AED’s. In de webshop vind je ook EHBO-cursussen. Er is keuze tussen on-line introductiecursussen, reanimatiecursussen, uitgebreide cursussen of aanvullende cursussen.

Het Nederlandse Rode Kruis
Het Rode Kruis biedt hulp aan mensen in nood. Dichtbij als je je enkel verzwikt tijdens een wedstrijd, maar ook ver weg. By way of 197 afdelingen bieden we hulp, bijvoorbeeld bij evenementen en bij rampen. Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel uit van het Internationale Rode Kruis- en de Rode Halve Maanbeweging. Met de EHBO-app willen wij bijdragen aan ons doel: hulp bieden aan mensen in nood.

Images


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook comments